Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Τζούλια Αλεξανδράτου - Το ωροσκόπιο της γυμνής φιλοδοξίας

Τον Απρίλιο του 2006 εμφανίστηκε στα καλλιστεία του Ant-1 με σκοπό να σοκάρει, αντίθετα σοκαρίστηκε εκείνη από τον τίτλο της Miss Ελλάς και όχι της Star, αν και  ομολογουμένως της τον στέρησαν άδικα.
Έκτοτε της έκατσε το στέμμα στο μυαλό και άρχισε να το φλερτάρει με κάθε τρόπο.
Η προσπάθεια εντυπωσιασμού έγινε με γρήγορα βήματα, όχι μόνο από τα πανύψηλα πόδια της αλλά από την παρόρμηση, που την έκανε σήμερα να μοιάζει με αποχρωματισμένο μαϊντανό, κάνοντας τα πάντα για να προσέξουμε την αλλαγή στο πόστο της λαϊκής αγοράς της.

Τη συνέχεια την γνωρίζουμε όλοι, μέχρι που αλλάζει πορεία ακολουθώντας ευλαβικά τις βλέψεις των συναδέλφων της στην Ιταλία και μάλιστα με ακόμα πιο φιλόδοξα σχέδια.
Δημιουργεί δικό της κόμμα με τίτλο «Αγανακτισμένοι και Οικολόγοι Ελλάδος» και σύνθημα «Δεν συγχωρούμε, δεν τιμωρούμε»!
Είναι βέβαια και λίγο διφορούμενη στις δηλώσεις της γιατί ονειρεύεται να πάρουμε πίσω όλα τα λεφτά που έφαγαν ακόμα και με κατασχέσεις σε ακίνητη και κινητή περιουσία, δηλαδή το μαστίγιο της τιμωρίας, δεν το αποχωρίζεται.
Επίσης θα θυσιάζονταν για τη χώρα με το να πήγαινε με την Μέρκελ, προετοιμάζοντας το έδαφος με άλλη μία πρόσφατη γυμνή φωτογράφιση, στην οποία επιλέγει το στυλ της ξεμαλλιασμένης Γερμανίδας που τη βίασαν οι Ναζί!

Η Τζούλια Αλεξανδράτου γεννήθηκε στις 24/11/1985 στις 8.30 το πρωί.

Τοξότης με ωροσκόπο Τοξότη και Σελήνη στον Κριό. 
Ένας προκλητικός συνδυασμός που αν δεν συνδυάσεις σωστά την πρόκληση, σε προκαλεί απαιτητικά αυτή, να συνδυαστείς.
Με ακριβέστατη επιρροή Ήλιου – Κρόνου στον Τοξότη στον 12ο οίκο, στην περίπτωση της Τζούλιας η όψη αυτή δείχνει να έχασε το δρόμο της και αντί να τη σοβαρεύει, την περιορίζει σε αβασάνιστες μεθοδικές ανοησίες, ή λειτουργεί ως άμυνα, με κίνδυνο φυλάκισης του εαυτού της (12ος οίκος).
Η σύνοδος Ερμή – Ουρανού στον Τοξότη έχει ξεφύγει εκτός πορείας συμπαρασύροντας και το εξάγωνο Ερμή – Δία.
Οι καλές όψεις του Ερμή επιβεβαιώνουν έναν κινητικό νου, ακόμα και αν δυσκολεύεται να αναπτύξει μια ολοκληρωμένη πρόταση, όμως αυτό δεν συμβαίνει πάντα και υπάρχει αιτιολογία.
Η σύνοδος Ερμή – Ουρανού γίνεται πάνω στον ωροσκόπο, δίνοντάς της μία εκκεντρικότητα η οποία διογκώνεται σε κάθε μέσο αυτοπροβολής της, χωρίς καμία διάκριση.
Εδώ εισχωρεί η τάση της να δοκιμάζει ακραία πράγματα στη ζωή της, αρχίζοντας από το εξωτερικό κομμάτι της εμφάνισης, έως το εσωτερικό.
Πλασάρεται ως ανεξάρτητη και απαλλαγμένη από ταμπού, όλα αυτά όμως με μία χαρακτηριστική νευρικότητα, δίνοντας την αίσθηση του αλλοπρόσαλλου.
Η Σελήνη από τον Κριό σε τρίγωνο με Ουρανό, επενδύει το προκλητικό της ταμπεραμέντο, ενώ την ωθεί σε επιθετικές συμπεριφορές, που γρήγορα αποδυναμώνονται.
Το ότι κάνει πάντα το δικό της χωρίς να ακούει, επιδεικνύοντας τεράστια αυτοπεποίθηση, είναι ένα μεγάλο κομμάτι του ωροσκοπίου της και της θέσης αυτής της Σελήνης.
Η έστω μακρινή αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη, φέρνει εντάσεις, τσακωμούς, εμπάθειες και συνεχή μπλεξίματα, αλλά και ψυχολογικές διακυμάνσεις αφού κυβερνά τον 8ο οίκο της.

 Ο Άρης στο μεσουράνημα σε τρίγωνο με Δία και σε ακριβέστατο εξάγωνο με Ουρανό, έρχονται να την καθησυχάσουν πως είναι χορηγοί στη φαινομενική τουλάχιστον απερισκεψία της και το αντίτιμο αυτής της χορηγίας, είναι αυτό που ίσως θα πληρώσει ακριβά.
Η Αφροδίτη στο Σκορπιό έχει απόλυτη σχέση με το σεξουαλικό της κομμάτι, βλέποντάς να οδηγείται στην πορνεία με το Δία σε τετράγωνο να το διογκώνει, μετατρέποντας αυτό το σεξουαλικό κομμάτι σε μία αχαλίνωτη υπερβολή.
Είναι σημαντικό να επισημάνουμε πως η Αφροδίτη κυβερνά τον 10ο οίκο της καριέρας και της κοινωνικής καταξίωσης, καθώς και τον 5ο οίκο, χόμπι, έρωτες και να κατανοήσουμε τον τρόπο που επιλέγει να προβληθεί, που δεν είναι άλλος από το σεξ σε κάθε του παραλλαγή.
Η αυτοπεποίθηση της Σελήνης της κοντράρεται συνέχεια με την ανασφάλεια που φέρνει ο Ποσειδώνας στον 1ο οίκο και ουσιαστικά γίνεται ένα προβληματικό άτομο με εσωτερικές συγκρούσεις και εξωτερικές διαμάχες.
Ο γωνιακός Ποσειδώνας σε τρίγωνο με τη Σελήνη είναι η καλλιτεχνική της μανία, η οποία παραμένει μέχρι στιγμής μόνο μανία, αν κρίνουμε από τις μετριότατες καλλιτεχνικές της επιδόσεις.

Το σίγουρο πάντως είναι πως η Τζούλια και κάθε Τζούλια, με το ενδιαφέρον που θα αποκτήσει τυχόν έλευσή της στη βουλή, μας δείχνει κατάμουτρα το επίπεδο που έχουμε φτάσει. Αυτή θα είναι και η ιστορική προσφορά της!

Δημοσιευμένο στο www.astrology.gr
Για το astrology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: