Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Καίτη Γαρμπή - Διονύσης Σχοινάς. Ενα υπέροχο αστρολογικά ζευγάρι


 Οι συστάσεις είναι περιττές, αλλά θα τις πράξω σαν έναν μικρό φόρο τιμής στην ερμηνεύτρια που εδώ και 25 χρόνια, φημίζεται για το ήθος, τη γλυκύτητα και το ταλέντο της.
Η δημοφιλής τραγουδίστρια με τον Δία στον Υδροχόο, τη Σελήνη στον Κριό σε τρίγωνο με τον Άρη της και τον Ήλιο σε εξάγωνο με τον Άρη, έχει πείσμα, επιμονή, επιχειρηματικό και φιλελεύθερο πνεύμα. Επιπλέον το τρίγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα συμβάλει στην τόσο ελκυστική, συναισθηματική και συμπονετική της φύση.
Μία λοιπόν από τις πιο αγαπητές και όμορφες παρουσίες του ελαφρού λαϊκού τραγουδιού, με μεγάλες επιτυχίες και τεράστια νούμερα πωλήσεων για τα Ελληνικά δεδομένα, βρίσκεται και πάλι επί σκηνής.
Από τις 12 Οκτωβρίου επέστρεψε με φόντο τη μεγάλη οθόνη του Odeon Kosmopolis, κάνοντας μια πρωτότυπη ερωτική αναδρομή με τα τραγούδια της σε νέες ενορχηστρώσεις, ερμηνεύοντας και άλλα μεγάλων συνθετών, από τον Ελληνικό κινηματογράφο.
Κάθε Παρασκευή και Σάββατο μετά τις 11:00 το βράδυ η μουσική της παράσταση ταξιδεύει το κοινό σε ένα αγαπημένο παρελθόν για 10 παραστάσεις, έως και τις 10 Νοεμβρίου.

 Ο διελευστικός Δίας που βρίσκεται πάνω από τον Ήλιο της φλερτάροντας και τη Σελήνη και τον Άρη της, δραστηριοποιώντας την και ανταμείβοντάς την για άλλη μια φορά.
Επιπλέον, ο κατά 8 χρόνια μικρότερος Ζυγός σύντροφός της Διονύσης Σχοινάς, δηλώνει πως είναι ακόμα ερωτευμένος μαζί της μετά από 15 χρόνια γάμου συν αυτά της σχέσης τους.
Ο έρωτάς τους υπήρξε κεραυνοβόλος, με πολλά επικριτικά σχόλια για ένα σύντομο μέλλον, που ακόμα και τώρα, δεν λένε να σταματήσουν.
Ο Διονύσης Σχοινάς σε πρόσφατη δήλωσή του, απαντά με τρόπο αφοπλιστικό στις κακότητες, πως όταν γεννήθηκε το παιδί τους εκείνος αποσύρθηκε και τον τάιζε η γυναίκα του.

Είναι γνωστό πως ο αγαπητός τραγουδιστής σαν ευγενικός Ζυγός με τη μεγαλόψυχη Σελήνη στον Λέοντα, παραχώρησε σε εκείνη την ευκαιρία να εξακολουθεί να δουλεύει, μένοντας ο ίδιος κοντά στο παιδί τους.
Δεν δίστασε λοιπόν να υπενθυμίσει πως, όταν παντρεύτηκε την Καίτη, είχε φτιάξει το όνομά του, ήταν άνετος οικονομικά και τα γράμματα από θαυμάστριες έφταναν με σακούλες σκουπιδιών.
Καθόλου δύσκολο να επιβεβαιώσουμε τα λεγόμενά του, εφόσον η σύνοδος του Ήλιου του με τον Δία στον Ζυγό είναι ήδη αρκετά ευτραφής και με μεγάλο πλεόνασμα.

Αν λάβουμε υπ' όψιν και τη σύνοδο Ερμή – Ουρανού στον Ζυγό, ο ανεξάρτητος νους του σε συνδυασμό και με τη Λιονταρίσια Σελήνη, δεν καταδέχεται να δεσμευτεί σε ανάλογες διαδικασίες.
Το ζευγάρι λοιπόν ανανεωμένο και ευτυχισμένο, απολαμβάνει την ψυχική του σύνδεση με τα τρίγωνα των Ήλιων τους (Δίδυμος – Ζυγός) αλλά και τις τρίγωνες Σελήνες τους (Κριός – Λέοντας) δίνοντας ο ένας στον άλλον αυτό που χρειάζεται την κατάλληλη στιγμή.
Είναι πολλές οι ενδείξεις που οι δυο τους συνυπάρχουν τόσα χρόνια και αισθάνονται σαν να γνωρίστηκαν χθες, αλλά η πιο φαντασμαγορική, είναι η αμοιβαία αρμονική όψη μεταξύ Ήλιου και Δία, η οποία τους κάνει επιτυχημένους και δεμένους, είτε συνεργαζόμενους μεταξύ τους επαγγελματικά, είτε στην προσωπική τους ζωή.


Δημοσιευμένο στο www.astrology.gr
Για το astrology.gr
Κατερίνα Σαλωνίκη 


Δεν υπάρχουν σχόλια: