Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Αστρολογικό και όχι μόνο αφιέρωμα, στην Μαρίνα Καλογήρου


 Τη γνωρίσαμε το 1996 όταν σε ηλικία μόλις 18 ετών, εμφανίστηκε στις οθόνες μας.Η φυσική μελαχρινή και ιδιόμορφη ομορφιά της σε συνδυασμό με την ερμηνευτική της ποιότητα και το ταλέντο της, την έκαναν να ξεχωρίσει από την πρώτη στιγμή.Απόφοιτος της δραματικής σχολής τέχνης του Γιώργου Κιμούλη και της Ακαδημίας χορού I.S.T.D. του Λονδίνου, απέπνεε σε όλους τους ρόλους της μια αέρινη και αιφνιδιαστική γοητεία, είτε σαν «έφηβη Κατίνα» στις Μάγισσες της Σμύρνης, είτε σαν λαμπερή Έλλη Λαμπέτη, στην «Τελευταία Παράσταση». 

H Μαρίνα Καλογήρου είναι Ταύρος με Σελήνη στον Ζυγό, γεγονός που συνδυάζει απόλυτα την αέρινη με την προσγειωμένη φύση της.Η Αφροδίτη ζωγραφίζει όλες τις ιδιότητές της βουτώντας στην παλέτα των αντιφατικών της στοιχείων, που την κάνουν ακόμα πιο ενδιαφέρουσα. Οι ρόλοι της ακριβώς σαν την ιδιοσυγκρασία της, εναλλάσσονται μεταξύ μιας ατίθασης έφηβης και μιας κατασταλαγμένης γυναίκας.Ακόμα και μέσα από προχωρημένες ερωτικές σκηνές, διατηρεί την αυθεντική και επαγγελματική της υπόσταση, χωρίς να εξάπτει τίποτα λιγότερο ή περισσότερο από εκείνο που απαιτούν οι ρόλοι της. Η δε επιλογή τους, υπήρξε πάντα προσεκτική και βαρύνουσα. 

Το ίδιο συνέβαινε και με την προσωπική της ζωή, την οποία εξακολουθεί να μην εκθέτει σαν εμπόρευμα στη λαϊκή αγορά των media.
Η συνέχεια στο www.astrology.gr
Πατώντας εδώ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: