Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

Πανσέληνος Ιουλίου 2013 στον Υδροχόο


Γράφει η Κατερίνα Σαλωνίκη
Η Πανσέληνος του δεύτερου μήνα του καλοκαιριού θα πραγματοποιηθεί στις 22/7 στις 9.15 το βράδυ ώρα Ελλάδας, στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα και συγκεκριμένα στην πρώτη μοίρα του Υδροχόου.
Χαρακτηριστικά της Πανσελήνου είναι η δυσαρμονική όψη με τον Κρόνο, η σύνοδος του Άρη με το Δία και η έντονη επιρροή του Μεγάλου Τριγώνου μεταξύ Δία – Κρόνου – Ποσειδώνα με τη συμμετοχή του Άρη.
Επηρεάζει εντονότερα Υδροχόους, Λέοντες, Σκορπιούς και Ταύρους των πρώτων ημερών, καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στις πρώτες μοίρες των ζωδίων αυτών.
Η Πανσέληνος αυτή μας βοηθά να απελευθερώσουμε συσσωρεύσεις που μόνο αν εκδηλωθούν θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε καθαρά τη συνέχεια και να ξεφύγουμε από αρνητικές και ανθυγιεινές σκέψεις και ανησυχίες.
Η εκδήλωση είναι το κύριο χαρακτηριστικό της και η μεγαλύτερη προτροπή αυτού του καλοκαιριού. Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο και μάλιστα αριστοτεχνικό.
Ας δούμε πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

ΚΡΙΟΣ
Εν μέσω καυτού καλοκαιριού καλείστε να συνειδητοποιήσετε πως η κοινωνικότητά σας δεν μπορεί να μοιάζει με ανταγωνιστικό παιχνίδι που μετράει πόντους υπέρ του ενός ή του άλλου.
Σας δίνεται η ευκαιρία να βουλώσετε τις τρύπες της συμπεριφοράς σας και να αφήσετε εγωισμούς στην άκρη, με σκοπό την επίλυση διαφορών με φίλους και γνωστούς. Κοιτάξτε μέσα σας με το φως αυτής της Πανσελήνου και παραδεχτείτε τους φόβους και τις ανασφάλειές σας. Έχετε πολλά να δώσετε και είναι κρίμα να κάνετε εκπτώσεις προς λάθος κατευθύνσεις.
Η συνέχεια εδώ


Δεν υπάρχουν σχόλια: